Leven wie je bent

Een helende transformatiereis
waarin jij los breekt
van wie je dacht te moeten zijn
en gaat leven wie je bent.

We starten 7 augustus

Wat ga je leren?

 • Je gaat leren om te voelen, zijn en doen in de energie van het leven waar jij naar verlangt.
 • Welke tools werken voor jou, en hoe je dit vast houdt in de waan van de dag
 • Je gaat leren om te handelen vanuit vertrouwen, intuïtie en inspiratie
 • Volgt je diepste weten, innerlijk kompas en ware natuur
 • Je gaat leren dat de wereld die jij wil creëren, er al is
 • En hoe je hier elke dag bewust in stapt

Je haalt het leven dat jij wilt

maar altijd uitstelt

– want.. als.. dan.. straks.. eerst nog even.. en dan kan / mag / zal / zou / ga ik… –

naar het nu

En gaat leven wie je bent

dat knagende gevoel dat er meer moest zijn dan dit

Een vurig verlangen naar vrijheid en mijn eigen pad creëren. Niet meer eenzaam zijn. Liefde en verbinding ervaren. Vertrouwen in het leven, wat er ook gebeurt. Plezier maken en mezelf zijn, zonder me gek en onzeker te voelen. Simpelweg voelen dat je leeft.

De afgelopen jaren heb ik alles aangegrepen om te groeien. Ik heb mijzelf wel 100 keer opnieuw uitgevonden en ik ben minstens net zo vaak van richting veranderd. Soms dichter naar mezelf toe en soms verder van mezelf verwijderd.

Omdat hetgeen waarvan ik ten diepste wist dat dat het was, zo onmogelijk en onbereikbaar leek. Omdat ik niet eens durfde te geloven dat het kon of mocht. Dat zo’n leven überhaupt mogelijk was voor mij. Onbewust beperkt door de kaders en lijnen geïnstalleerd in mijn systeem.

De stappen die ik zette naar wie ik ben stonden zo lijnrecht tegenover wie ik geleerd had te zijn, dat ik bijna altijd in stress en angst leefde. Feal the fear and do it anyway, vertelden ze me. Dus dat deed ik. Ik dook diep, ging ALL-IN zoals alleen ik dat kan en worstelde me naar de oppervlakte.

Laag na laag heb ik afgepeld, geheeld, vergeven en losgelaten. Door de duizend dingen die ik deed om me te helpen, ervaarde ik wat werkt voor mij. Leerde ik vertrouwen op het proces. Toestaan en ontvangen. Vroeg ik hulp in alle facetten van het leven. Kon ik mijn eigen moeder zijn, in onvoorwaardelijke liefde voor alles wat ik ben. Niet doordouwen, maar meebewegen. Voelen in plaats van denken. Zijn in plaats van doen. Feal the fear and you're free.

Ik pretendeer niet dat ik jouw weg weet. Die weet alleen jij. 
Wel weet ik wat helpt om ‘m te vinden, zijn en LEVEN.

Start je reis
Plan kennismaking

helende transformatiereis

3 maanden ALL IN, inclusief

 • Onze plek = Jouw plek. Onbeperkt toegang om te werken, schrijven en te zijn.
 • Prachtige online Academy met een schat aan oefeningen voor jouw Innerlijke Reis.
 • 2 x Helende offline Cirkel op Stille Aarde, met aansluitend een relaxmiddag
 • 2-daagse Off grid retreat met transformerende workshops en heel veel tijd voor jezelf
 • Verbinding en support in een privé online community (zonder afleiding, met privacy)
 • Heel veel liefde en verrassingen
Image

inner academy

De Inner Academy is een prachtige online leeromgeving met een schat aan oefeningen voor jouw Innerlijke Reis. Ze werken met je hart, hoofd, lichaam en ziel en versterken de verbinding met je zelf en de natuur. Je ontdekt nieuwe manieren en ingangen om te leven wie je bent. Expressie, creativiteit, intuïtie, embodiment, visualisatie, innerlijke reizen, schrijven, beweging, muziek, spreken, luisteren, voelen, zijn en ook een beetje denken.

De oefeningen zijn opgebouwd in modules, die in energetische volgorde of door elkaar gevolgd kunnen worden. Je kiest zelf welke manier jou aanspreekt en welke module je op dat moment het meeste roept. Je kunt in de academy via je computer of smartphone. Alle oefeningen zijn zo gemaakt dat je ze ook buiten, offline en offgrid kunt doen.

cirkels

Twee keer per seizoen hebben we een Offline Cirkel, hier in Stille Aarde. Afhankelijk van het weer is de cirkel binnen in de studio of buiten in de natuur. Tijdens een cirkel delen we wat op ons hart ligt, opkomt en losgelaten mag worden. Eén persoon praat, de rest luistert en blijft stil. Alles mag er zijn, wordt gevoeld en gehoord. Je zult versteld staan hoe helend dit werkt.

Na afloop van de cirkel eten we samen een gezonde, lekkere lunch. Daarna ben je vrij om de middag bij ons door te brengen. Zoek een plekje om te bezinnen, schrijven, wat te werken, relaxen of een dutje te doen.

off grid retreat

De tweedaagse Off grid Retreat is op het hoogtepunt van het seizoen en staat in het teken van transformatie. We vieren het leven, jouw leven wie je bent.

Je kunt deelnemen aan bijzondere workshops en activiteiten die je dichterbij je oerkracht brengen. Je kiest wat je roept.  Beweging en energie. Dansen bij de maan. Je zielenpad lopen. Creatieve expressie. Stembevrijding. Je vrouwenkracht voelen in een yurt. Een Tondeltocht in het bos. Vuur maken.

Alles is inbegrepen en alles is hier, op Stille Aarde of loopafstand. Tussendoor heb je alle tijd en ruimte om te landen, tot jezelf te komen, wandelen en verbinden.

community & support

Gedurende het hele seizoen ontvang je support in de online community. Deze is op een privé online platform (geen afleiding, wel privacy) dat je kunt gebruiken via je computer of een app. Je kunt je ervaringen delen, vragen stellen en elkaar online en offline opzoeken. Gebruik van de online community is vrijblijvend. Doorloop je de reis graag alleen, dan is dat natuurlijk ook goed.

Ik faciliteer de verbinding in de groep en help je graag verder als je ergens tegenaan loopt. Je kunt me ook privé een bericht of mail sturen.

onze plek = jouw plek

Tijdens jouw seizoen Leven wie je bent is onze plek jouw plek. Laat ons weten dat je komt, en we maken een plekje voor je om te werken, te schrijven, creëren of gewoon om lekker te zijn.

Zoek één van de plekjes op Stille Aarde. In de hangmat tussen het fruit en de bloemen, de rieten stoel in de paardenwei of op een kleed tussen de bomen. Voel je weer even kind in de boomhut, tent of grotemensenschommel. Knuffel met de dieren, pluk je groente voor vanavond en ga naar huis als je zin hebt. Als het koud is kruip je lekker bij de kachel of maken we buiten vuur.

In Studio Boshuis  is het warm en knus. Aan de grote houten tafel kun je werken, schrijven, brainstormen of overleggen. Of zit je liever in het Atelier? Ook daar kun je heerlijk werken, schilderen of met verf smijten als je dat leuker vindt. Alles mag.

Voor totale stilte is ons Bezinningsbos op loopafstand. Middenin de natuur heb je 1,5 hectare helemaal voor jezelf. De perfecte plek om te zijn, dieren te kijken, schrijven of mediteren.

Zin om te verdwalen in het bos? Als je de poort uit loopt, stap je direct in 4000 hectare natuurgebied. Volg je voeten of één van onze lievelingsroutes.

Natuurlijk is er altijd koffie, thee en lekkers. Eten is biologisch, uit eigen tuin of lokaal geplukt. Ik hou met liefde rekening met alle voorkeuren.

Start je reis
Plan kennismaking

we volgen het ritme van de natuur

leven en werken in lijn met de energetische seizoenen

Leven wie je bent is voor mij leven in het ritme van de natuur. Het verbaast me elke keer weer hoe treffend de energie van de natuur klopt met wat er in mij speelt. Hoe sterk die verbinding is. Dat gevoel van rust, vertrouwen en herkenning wil ik jou ook geven. Daarom volgt Leven wie je bent het ritme van de energetische seizoenen.

Elk seizoen in de natuur én in Leven wie je bent, heeft een natuurlijke energiestroom met een start, opbouw, hoogtepunt, afbouw en afsluiting. Door mee te bewegen op deze stroom, wordt jouw transformatie zoveel krachtiger én moeitelozer. Ook fijn!

het volgende seizoen: herfst

De energetische Herfst begint 7 augustus en eindigt 6 november.
Het hoogtepunt is 21 september.

De Herfst draait om een combinatie van kracht en inkeer in jezelf. Je hebt je richting gevonden en werkt om je roeping te volbrengen. Dat wat je de afgelopen tijd geleerd en ervaren hebt, komt samen, wordt versterkt en verstevigd.

Groei draait om rijping. Je keert naar binnen en maakt de balans op. Je trekt je terug uit wereldse zaken, verbindt met je zelf, reflecteert en leert. Wat wil je meenemen? Wat laat je los? Je zakt dieper in je innerlijke kracht en verankert deze.

stille aarde silent shift
leven wie je bent
stille aarde silent shift

een veilige bedding

Een veilige bedding
Waar alles wat is mag zijn

De rust en ruimte
Om jezelf weer te horen
Zien en voelen

Om je plek in te nemen
En vol te gaan staan
Voor wie jij bent

Die plek creëer ik voor jou
Die plek ben ik voor jou

Die plek BEN JIJ voor jou

Image

start je reis in leven wie je bent

Helende transformatiereis, 3 maanden ALL IN

 • Onze plek = Jouw plek
 • Online Academy voor jouw innerlijke reis
 • 2 x Helende offline Cirkel op Stille Aarde
 • 2-daagse Off grid retreat met transformerende workshops
 • Verbinding en support in privé community
 • Heel veel liefde en verrassingen

Seizoen: energetische Herfst
7 augustus – 6 november

Start: 7 augustus
Eerste cirkel: 19 augustus
Retreat: 23 en 24 september
Tweede cirkel: 21 oktober
Afsluiting: 5 november

Klanten vertellen

"Ik weet nog steeds niet hoe Linda het precies doet, maar dankzij haar vragen kon ik moeiteloos van uit het diepst van mijn hart de kern van mijn verhaal verwoorden. Iets waar ik al langere tijd mee worstelde en waar ik al veel energie in gestopt had. Linda weet de juiste vragen te stellen waardoor ik de juiste woorden kan vinden. Bovendien is ze ook nog een heel fijne, warme persoonlijkheid en mede dankzij de gastvrije ontvangst in haar boshuis en het verrassende, inspirerende programma, is dit een heel authentieke ervaring." - Hester

"Door de zeer goed opgezette online modules en de livedag met Linda ben ik bewust geworden waarom ik doe wat ik doe. Het gaf me inzicht in wat ik deed helemaal niet bij me past. Het helder krijgen van waar mijn kracht en passie ligt in zowel mijn verhaal als de manier hoe dit naar buiten te brengen was ook een grote eyeopener. Strakke keuzes maken in waar ik me comfortabel bij voel en wat moeiteloos voor me werkt heeft mij weer doen werken met een smile. Het heeft me vertrouwen en het lef gegeven om zichtbaar te zijn met mijn visie en mijn passie op mijn eigen manier." - Mirjam

"Mijn belangrijkste inzicht was dat alles er al is. Je verhaal zit al in je, en Linda helpt om het eruit te halen op een pure, ontspannende en eerlijke manier. Haar begeleiding is opbouwend, maar ook duidelijk en direct – en ze laat je je direct veilig voelen." - Elzemiek
silent shift moeiteloze marketingplan

Nu niet het moment? Dat kan. Meld je aan en kom op de wachtlijst voor het volgende seizoen, de energetische winter. Je krijgt als eerste de mogelijkheid om deel te nemen.